Tirana Garden Building

Detaje
Objekti Tirana Garden Building
Investitor Nova Construction
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh .
Vendodhja Rruga e Kavajës, Tiranë
Sipërfaqe ndërtimi 65.000m2
Fillimi i ndërtimit Mars 2018
Përfundimi i ndërtimit Shkurt 2021
Përshkrim

Ndërtesë me 2, 4, 16 dhe 24 kate banimi dhe 4 kate shërbimesh nëntokë.