ALES Construction since 1999
Rreth Nesh

Historia  e Ales Construction

Shoqëria Ales Construction sh.p.k është themeluar në vitin 1999 me aktivitet në tregun e ndërtimeve në Shqipëri, prej atëherë ka punuar në sipërmarrje të shumta e të larmishme ndërtimi.

Më shumë
Ne punojmë ndryshe

Me dizajnet unike, ne krijojmë vlera për objektet.

Sot, pas një eksperience shumë vjeçare, ne e gjejmë veten ndër ndërmarrjet më aktive të ndërtimit në Shqipëri në ndërtim, investim dhe dizajn.

Ales Construction ka marrë pjesë në disa nga ndërtimet më të veçanta të realizuara deri më sot në Shqipëri, siç do të shihni nga referencat në vazhdim…

Që prej vitit 2010 Ales Construction ka zhvilluar me sukses çdo projekt si investitor dhe si subjekt ndërtues, me katër komplekse banimi dhe shërbimi të pëfunduar, tre në Tiranë, dhe një në Kukës.

Ales Construction ofron shërbimin e projektimit dhe konsulencën për projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj.

Ne punojmë me më të mirët.

Partnerët
Sprinter Brick
Na Kontaktoni

Aplikoni tani për një punë të re! Le të zhvillojmë një bisedë produktive.