Tirana’s Rock

Detaje
Objekti Tirana’s Rock
Investitor ANA Shpk
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh për strukturën betonarme
Vendodhja Rruga e Dibrës, Tiranë
Sipërfaqe ndërtimi 36.000 m2
Fillimi i ndërtimit Korrik 2021
Përfundimi i ndërtimit Korrik 2023
Përshkrim

Godinë banimi dhe shërbimesh, 24 kate me 4 kate parkim nëntokë.