Lion Park

Detaje
Objekti Lion Park
Investitor Lion Construction
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh për strukturën betonarme
Vendodhje Rruga ”Faik Konica”, Tiranë
Sipërfaqe ndërtimi 36.000 m2
Fillimi i ndërtimit Shkurt 2021
Përfundimi i ndërtimit MARS 2022
Përshkrim

Godina do të ofrojë 13 kate banimi, kati 0 përbëhet nga njësitë e shërbimit dhe 3 kate parkim nëntokë.