ISH DADA – CITY HOTEL

Detaje
Objekti ISH DADA – CITY HOTEL
Investitor Nova Construction
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh për strukturën betonarme
Vendodhja Rruga "Brigada VIII”, Tiranë
Sipërfaqe ndërtimi 5.180 m2
Fillimi i ndërtimit Prill 2020
Përfundimi i ndërtimit Mars 2023
Pershkrim

Hoteli me  i  ri ne kryeqytet me 12  kate mbi toke dhe 4 kate nen toke. I cili ndodhet ne zemer te nje prej zonave me elitare te qytetit te Tiranes , pikerisht pergjate aksit te rruges ‘Brigada VIII’ kjo godine synon plotesimin e kesaj hapesire nga pikpamja funksionale dhe njekohesisht permireson imazhin urbano-arkitektonik te ketij aksi.