KULLA TID, NË QENDËR TË TIRANËS

Detaje
Objekti Plazza
Investitor Tirana  International Development
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh për strukturën betonarme
Vendodhja Qendër të Tiranës
Sipërfaqe ndërtimi 46.000m2
Fillimi i ndërtimit 2007
Përfundimi i ndërtimit 2009
Përshkrim

Një nga ndërtesat më të larta të qendrës së qytetit, Kulla TID  është me 4 kate nëntokë dhe 24 kate të sipërme.