PORTI BUDVA, QENDRA MULTICOMPLEX

Detaje
Objekti Porto Budva
Investitor Nova Gradnja DOO, Budva
Roli i Ales Construction Sipërmarrës kryesor punimesh .
Vendodhja Budva,Montenegro
Sipërfaqe ndërtimi 43.272 m2
Fillimi i ndërtimit Tetor 2017
Përfundimi i ndërtimit Prill 2021
Përshkrim

Ndërtesa përfshin 2 kate parkimi nëntokë, një SPA me pishina të brendshme, të jashtme dhe 8 kate banimi.