CrossFit

Ushtrimi i rezistencës përmirëson aftësinë e muskujve për të rregulluar në mënyrë efektive nivelin e glukozës dhe yndyrës që qarkullon, një ndryshim që zvogëlon rezistencën e insulinës dhe grumbullimin e yndyrës në mëlçi!

Trajnim Personal

Puma Fitness Club ofron trajnime personale për të ndërtuar një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Klasa e fitnesit në grup

Frymëzohuni nga përvoja jonë në klasë. Ne ofrojmë klasa të ndryshme çdo javë të udhëhequra nga instruktorë pasionantë dhe me përvojë.

Crossfit

Ne jemi aq me fat që jemi në gjendje të sjellim shëndet, mirëqenie dhe palestër me anë të CrossFit në këtë komunitet të mrekullueshëm të Puma Fitness Club.

Newsletter