KULLA E KOMPLEKSIT TE RI I STADIUMIT KOMBETAR “QEMAL STAFA”

Subjekt Ndertues:ALBSTAR
Projektues:“Archea Associati”, Marco Casamonti
Vendndodhja:Tirane, Shqiperi

Pershkrimi i Projektit

Stadiumi më i madh në vend, do të jetë me kapacitet prej 22 mijë vendesh, krejtësisht i mbuluar. Një ndërtesë multifunksionale që do të respektojë identitetin e kryeqytetit duke u kthyer një pikë referimi të imazhit të tij.

Kulla eshte nje element i fuqishem identifikues i kompleksit, duke qene pjesa me e dukshme.

Ales Construciton eshte sipermarresi per punimet e struktures se kulles, karpenteri, pergatitje dhe montim hekuri dhe betonim.

Kthehu

PARTNERS

×