XHAMIA E NAMAZGJASE, TIRANE

Subjekti Ndertues:Komas A.S. Turqi, Dega Tirane
Kontraktor Kryesor:Edil Al-It shpk, Tirane
Projektues:Hassa Architecture, Istambul
Vendndodhja:Tirane, Shqiperi
Siperfaqe Ndertimi:6,000 m2

Përshkrimi

Në një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë, në vendin e njohur si Namazgjaja e Tiranës do të ndërtohet xhamia e re, me e madhja ne Ballkan, me kupolën e lartë 35 metra dhe katër minaret, lartësia e të cilave shkon në 50 metra. Xhamia e re do të jetë një kompleks multifunsksional, që do ta shndërrojë Namazgjanë në një zonë sociale për të gjithë banorët e kryeqytetit. Në xhami mund të falen njëkohësisht mbi 5000 besimtarë.

Ales Construction eshte sipermarresi per punimet e struktures se 4 minareve, karpenteri, perpunim me montim hekuri dhe betonim.

Kthehu

PARTNERS

×