NDERTESE BANIMI DHE SHERBIMESH NE PERENDIM TE TIRANES

InvestitorEdilizia Dossetti
Siperfaqe ndertimi3071 m²
9 kate mbi toke, 2 kate nentoke
Fillimi i ndertimit Nentor 2013ne ndertim

Ndertesa ka nje siperfaqe njolle te vogel dhe drejtkendore, me 2 kate nentoke dhe 9 kate mbi toke. Zgjidhja e brendshme eshte menduar e tille qe katet e siperm te nderteses te funksionojne si per ambjente banimi, ashtu edhe per sherbime si zyra apo hotel. Edhe elementet e fasades jane kompozuar ne menyre te rregullt duke lejuar pershtatje te hapesirave te brendshme.

Kthehu

PARTNERS

×