SERVIS MERCEDES GENTI, TIRANE

– Siperfaqe ndertimi 1251m²

– 2 kate mbi toke, 1 kat nentoke

– Fillimi i ndertimit Qershor 2015 – e perfunduar

Pershkrimi i Projektit

Ndertesa ndodhet ne Rrugen Dytesore te Autostrades Tirane-Durres, ne Zonen Industriale ne veri te Tiranes. Zgjidhja planimetrike eshte realizuar ne funksion te perdorimit, duke lene hapesire te madhe aksiale ne pjesen me te madhe frontale ku ndodhen urat dhe zona e servisit te automjeteve ne katin perdhe. Kati nentoke dhe kati i pare shfrytezohen si ambjente magazinimi, dhe kane akses nga shkalla dhe ashensori ne pjesen e pasme.

Kthehu

PARTNERS

×