INTERIER I ALES RESTAURANT AND PIZZA, TIRANE

– Qershor – Gusht 2012

– Siperfaqe totale 213 m²

Pershkrimi i Projektit

Zgjidhja e brendshme shftytezon lartesine e ambjentit per te ndare presen e kuzhines dhe sherbimeve sanitare ne dy kate, duke fituar siperfaqen e shfrytezueshme per tavolina. Kuzhina e dukshme nga restoranti eshte trajtuar si nje hapesire brenda hapesires, duke zmadhuar vizuaslisht pjesen hapesiren e brendshme te ambjentit. Druri natyral si material dominues, oxhaku ne katin e poshtem, si dhe elementet tradicionale dekorative japin pershtypjen e nje ambjenti te ngrohte dhe mikprites.

Kthehu

PARTNERS

×