DownTown One Albania

VendndodhjaBulevardi “Bajram Curri”, Tiranë
InvestitorShoqëria “Kastrati Construction” sh.p.k

Down Town One është një Godinë Shërbimesh dhe Banimi me 37 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nën tokë i ndodhur në Rrugën e Elbasanit dhe Bulevardit Bajram Curri.

5 kate janë menduar dhe projektuar per parkimin e automjeteve dhe ambienteve ndihmëse për objektin. Me një pamje spektakolare në qëndër të qutetit dhe nje pamje 360°, përputhet në mënyrë perfekte me arkitekturen e Tiranës. Banimet fillojnë ne katin +19, në total janë parashikuar të jenë të ndërtuar  180 Apartamente të tipit 1+1;2+1 dhe 3+1, Sipërfaqja e katit varion nga 1540 m2-1660 m2. Në total objekti ka sipërfaqen afërsisht 78, 183 m2.

Roli i Shoqërisë “Ales Construction” shpk është kryerja e punimeve të ndërtimit të Karabinasë së projektit Down Town One”

Kthehu

PARTNERS

×