BRUNES – LUNDER, TIRANE

Investitor:Brunes Space shpk
Subjekti ndertues:Brunes Construction shpk
Projektues:LAGUARDA.LOW, Texas, USA
Vendndodhja:Lunder, Tirane
Siperfaqe ndertimi:7,390 m2
Filloi ndertimin:Gusht 2015

Pershkrimi i Projektit

Ndertesa e re e Brunes shpk, eshte nje kompleks ambicioz biznesi, dhe nje atraksion i rendesishem ne teresine urbane te Tiranes.

Ne funksionet e objektit perfshihen ekspozita, restorante, SPA, qender fitnes, banke dhe hapesira me te vogla tregtare.

Ndertesa shtrihet pergjate rruges perbri qendres tregtare TEG, dhe arkitektura e nderteses eshte bazuar ne harmonine kompozicionale me ndertesat e zones.

Ales Construction eshte sipermarresi per gjithe punimet e struktures; karpenteri, pergatitje dhe vendosje hekur dhe betonim, si dhe muraturen e tulles.

Kthehu

PARTNERS

×