INTERIERI I ALES 2 BAR, TIRANE

– Prill – Korrik 2013

– Siperfaqe totale 160 m²

Pershkrimi i Projektit

Ambjenti ka forme shumekendeshi, me drejtimin gjatesor te hapur me vetrate drejt jugperendimit, ku ka edhe nje hapesire te jashtme ne furnksion te barit. Elementet e interierit jane kompozuar ne funksion te orientimit, duke filluar me hapesirat sanitare, magazina e banaku ne pjesen e thelle, dhe tavolinat ne pjesen tjeter duke vazhduar edhe ne hapesiren e jashtme nepermjet vetrates se xhamit qe hapet ne gjithe gjatesine.

Kthehu

PARTNERS

×