KULLA 4EVER GREEN, NE QENDER TE TIRANES

Investitor:AL-GI, Tirana
Projektues:ARCHEA ASSOCIATI, Itali

Pershkrimi i Projektit

Aktualisht ndertesa me e larte ne Shqiperi, Kulla 4EVERGREEN ka 6 kate parkim nentoke dhe 25 kate mbi toke, dhe perfshin nje hotel me pamje mbi te gjithe qytetin. Dinamika e volumit te kulles do te theksoje nje objekti unik per qytetin, dhe veshja e fasades do te ruaje lidhjen me traditen lokale.

Ales Konstruksion eshte nenkontraktori per gjithe punimet e struktures betonarme, karpenteri, hedhje betoni dhe punimet e hekurit.

Kthehu

PARTNERS

×