GMA-Golden Millennium Ales

Detaje
Investitor Ales Construction
Subjekti ndërtues Ales Construction
Vendodhja Rruga "Dritan Hoxha", Tiranë
Fillimi i ndërtimit Cooming Soon
Përfundimi i ndërtimit -
Përshkrim

“Ales Construction” vjen me projektin e tij më të ri, Golden Millennium Ales.
Projekti zhvillohet në Laprakë, përbri rrugës “Dritan Hoxha”, në një nga zonat me zhvillim të lartë në qytetin e Tiranës .
Një objekt residencial, i ndodhur në një zonë me një rrjet të pasur të hapësirave publike, shërbimeve arsimore dhe shëndetësore. Ka një sipërfaqe totale prej 83.110m2 , dhe përbëhet nga 10 kate mbi tokë dhe 2 kate nëntokë.

Objekti ndodhet pranë akseve kryesore rrugore të Tiranës, “Unazës së Madhe”, ”Rrugës së Durrësit” dhe Rrugës “Lord Bajron”.
Zgjedhja ideale për apartamentin tuaj  gjithashtu edhe për vendodhjen e biznesit tuaj.