Rreth Nesh

Historia  e Ales Construction

Shoqeria Ales Construction sh.p.k eshte themeluar ne vitin 1999 me aktivitet ne tregun e ri te ndertimeve ne Shqiperi, dhe prej atehere ka punuar ne sipermarrje te shumta e te larmishme ndertimi.

Me shume
Ne punojme ndryshe

Me dizajnet unike, ne krijojme vlera per objektet.

Sot, pas një eksperience shumë vjeçare, ne e gjejmë veten ndër ndërmarrjet më aktive të ndërtimit në Shqipëri në ndërtim, investim dhe dizajn.

Me specialitet punimet e strukturave betonarme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime te hekurit, qe nga koha e themelimit te shoqerise, Ales Construction ka marre pjese ne disa nga ndertimet me te vecanta te realizuara deri me sot ne Shqiperi, sic do te shihni nga referencat ne vazhdim.

Qe prej vitit 2010 Ales Construction e ka provuar veten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndertues, me kater komplekse banimi dhe sherbimi te pefunduar, tre ne Tirane, dhe nje ne Kukes.

Ales Construction ofron sherbimin e projektimit dhe konsulencen per projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj.

Ne punojme me me te miret.

Partneret
Sprinter Brick
Na Kontaktoni

Aplikoni tani per nje pune te re! Le te bejme nje bisede produktive