Lion Park

Godine Polifunksionale Lion Residence 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 kate me 3 kate nentoke. Ales Construcion…
Më shumë

Lion Park

Lion Park Më shumë

ISH DADA – CITY HOTEL

ISH DADA – CITY HOTEL Më shumë

Godine Banimi e Sherbimesh

Godine Banimi e Sherbimesh Më shumë

Vila Durrës

Vila Durrës Më shumë

Shkolla TES

Shkolla TES Më shumë

Godinë Banimi dhe Shërbimesh

Godinë Banimi dhe Shërbimesh Më shumë

MK Hotel

MK Hotel Më shumë

New Hotel Tirana International

New Hotel Tirana International Më shumë

Vilat Farkë

Vilat Farkë Më shumë

Tirana Garden Building

Tirana Garden Building Më shumë

DownTown One Albania

DownTown One Albania Më shumë

SERVIS MERCEDES GENTI, TIRANE

SERVIS MERCEDES GENTI, TIRANE Më shumë

NDERTESE BANIMI DHE SHERBIMESH NE PERENDIM TE TIRANES

NDERTESE BANIMI DHE SHERBIMESH NE PERENDIM TE TIRANES Më shumë

KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE NE KUKES

KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE NE KUKES Më shumë

PORTO BUDVA, QENDRA MULTICOMPLEX

PORTO BUDVA, QENDRA MULTICOMPLEX Më shumë

ALES 1, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE

ALES 1, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE Më shumë

ALES 2, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE

ALES 2, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE Më shumë

ALES 3, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE

ALES 3, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE Më shumë

TIRANA EAST GATE (TEG), NE LINDJE TE TIRANES

TIRANA EAST GATE (TEG), NE LINDJE TE TIRANES Më shumë

ROLLING HILLS LUXURY RESIDENCE

ROLLING HILLS LUXURY RESIDENCE Më shumë

EPOKA UNIVERSITY

EPOKA UNIVERSITY Më shumë

TIRANA BUSINESS PARK

TIRANA BUSINESS PARK Më shumë

2NK COMMERCIAL AND RESIDENTIAL COMPLEX

2NK COMMERCIAL AND RESIDENTIAL COMPLEX Më shumë

KULLA TID, NE QENDER TE TIRANES

KULLA TID, NE QENDER TE TIRANES Më shumë

XHAMIA E NAMAZGJASE, TIRANE

XHAMIA E NAMAZGJASE, TIRANE Më shumë

PARK GATE

PARK GATE Më shumë

BRUNES – LUNDER, TIRANE

BRUNES – LUNDER, TIRANE Më shumë

FOLEJA E GJELBER, TIRANE

FOLEJA E GJELBER, TIRANE Më shumë

KULLA 4EVER GREEN, NE QENDER TE TIRANES

KULLA 4EVER GREEN, NE QENDER TE TIRANES Më shumë

KULLA E KOMPLEKSIT TE RI I STADIUMIT KOMBETAR “QEMAL STAFA”

KULLA E KOMPLEKSIT TE RI I STADIUMIT KOMBETAR “QEMAL STAFA” Më shumë
Lion Park ISH DADA – CITY HOTEL Godine Banimi e Sherbimesh Vila Durrës Shkolla TES Godinë Banimi dhe Shërbimesh MK Hotel New Hotel Tirana International Vilat Farkë Tirana Garden Building DownTown One Albania SERVIS MERCEDES GENTI, TIRANE NDERTESE BANIMI DHE SHERBIMESH NE PERENDIM TE TIRANES KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE NE KUKES PORTO BUDVA, QENDRA MULTICOMPLEX ALES 1, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE ALES 2, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE ALES 3, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE TIRANA EAST GATE (TEG), NE LINDJE TE TIRANES ROLLING HILLS LUXURY RESIDENCE EPOKA UNIVERSITY TIRANA BUSINESS PARK 2NK COMMERCIAL AND RESIDENTIAL COMPLEX KULLA TID, NE QENDER TE TIRANES XHAMIA E NAMAZGJASE, TIRANE PARK GATE BRUNES – LUNDER, TIRANE FOLEJA E GJELBER, TIRANE KULLA 4EVER GREEN, NE QENDER TE TIRANES KULLA E KOMPLEKSIT TE RI I STADIUMIT KOMBETAR “QEMAL STAFA”

PARTNERS

×