ALES CONSTRUCTION

E specializuar në punimet e strukturave beton-arme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime të hekurit, që nga viti 1999, Ales Construction ka rolin e Shoqërisë Lider në fushën e ndërtimit.

Më shumë

KULLA E KOMPLEKSIT TE RI I STADIUMIT KOMBETAR “QEMAL STAFA”

Stadiumi më i madh në vend, do të jetë me kapacitet prej 22 mijë vendesh

Kontraktuesi kryesor - ALBSTAR

Më shumë

DOWNTOWN ONE ALBANIA

Down Town One është një Godinë Shërbimesh dhe Banimi me 37 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nën tokë i ndodhur në Rrugën e Elbasanit dhe Bulevardit Bajram Curri.

Kontraktuesi kryesor - Kastrati Construction

Më shumë

SHKOLLA TES

“Institucion Arsimor Parauniversitar”, vendndodhja: Rr ”Bashkim Shkurti”, Yrshek (pas fabrikes Coca-Cola), Tirane me Investitor “Innovest” shpk.

Kontraktuesi kryesor - Innovest

Më shumë

SHËRBIMET TONA

NDËRTIM

Me specialitet punimet e strukturave betonarme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime te hekurit, qe nga koha e themelimit te shoqerise, Ales Construction ka marre pjese ne disa nga ndertimet me te vecanta te realizuara deri me sot ne Shqiperi, sic do te shihni nga referencat ne vazhdim

Më shumë
INVESTIM

Qe prej vitit 2010 Ales Konstruksion e ka provuar vehten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndertues, me kater komplekse banimi dhe sherbimi te pefunduar, tre ne Tirane, dhe nje ne Kukes

Më shumë
DESIGN

Ales Construction ofron sherbimin e projektimit dhe konsulencen per projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj

Më shumë

RRETH NESH

Ales Construction shpk e filloi aktivitetin si nje kompani ndertimi ne vitin 1999 dhe sot vepron me nje staf te kualifikuar e me eksperience, i cili perbehet nga arkitekte, inxhiniere, ekonomiste, financjere, teknike te specializuar, dhe mesatarisht 150 specialiste e punetore me pervoje ne fushen e ndertimit.

Sot pas shumë vitesh ekperience e gjejme vehten mes emrave me aktive ne tregun shqiptar ne investim, ndertim dhe projektim, duke iu pergjigjur kerkesave te klienteve me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi.

Qe prej vitit 2016, Ales Construction e ka zgjeruar aktivitetin jashte kufijve te Shqiperise, me punimet e struktures se Porto Budva, kompleksi me i madh rezidencial dhe tregtar prane bregdetit te qytetit turistik te Malit te Zi, si dhe ne kompanine e re te sapo themeluar ne kryeqytetin e Katarit, Doha.

Më shumë

PROJEKTET E FUNDIT

Lion Park

Godine Polifunksionale Lion Residence 5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 kate me 3 kate nentoke...

Më shumë
ISH DADA – CITY HOTEL

City Hotel . E ndodhur ne zemer te nje prej zonave me elitare te qytetit te Tiranes...

Më shumë
Godine Banimi e Sherbimesh

Se shpejti nisin punimet per ndertimin e nje godine banimi..

Më shumë
New Hotel Tirana International

Nje projekt madheshtor nga Geci Group, “New Hotel Tirana International”...

Më shumë

INVESTIMET E FUNDIT

PALESTRA PUMA

Shikoni projektin tonë të Palestrës më të re Puma

Lexo më shumë
INTERIERI I ALES 2 BAR, TIRANE

Ambjenti ka forme shumekendeshi, me drejtimin gjatesor..

Lexo më shumë
INTERIER I ALES RESTAURANT AND PIZZA, TIRANE

Zgjidhja e brendshme shftytezon lartesine e ambjentit..

Lexo më shumë

PARTNERS

×