Pershkrimi i Projektit

Në një sipërfaqe prej 6000 metrash katrorë, në vendin e njohur si Namazgjaja e Tiranës do të ndërtohet xhamia e re, me e madhja ne Ballkan, me kupolën e lartë 35 metra dhe katër minaret, lartësia e të cilave shkon në 50 metra. Xhamia e re do të jetë një kompleks multifunsksional, që do ta shndërrojë Namazgjanë në një zonë sociale për të gjithë banorët e kryeqytetit. Në xhami mund të falen njëkohësisht mbi 5000 besimtarë.

 

Ales Construction eshte sipermarresi per punimet e struktures se 4 minareve, karpenteri, perpunim me montim hekuri dhe betonim.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

Xhamia e Namazgjase, Tirane

Subjekti Ndertues:

Kontraktor Kryesor:

Projektues:

Vendndodhja:

Siperfaqe Ndertimi:

Komas A.S. Turqi, Dega Tirane

Edil Al-It shpk, Tirane

Hassa Architecture, Stamboll

Tirane, Shqiperi

6,000 m2

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al