Pershkrimi i Projektit

Tirana Business Park (TBP) eshte nga investimet e para ne pasuri te paluajtshme me capital te huaj ne Shqiperi.Ndodhet prane Aeroportit Nene Tereza, ne veriperendim te Tiranes, ne nje parcele prej 2,2 hektaresh. Nje investim afatgjate, i parashikuar te perfudnoje ne vitin 2022, kompleksi do te perbehet prej 17 ndertesash me nje siperfaqe totale ndertimi  rreth 176,500 m dhe 3,600 vende parkimi. Ky investim ambicioz me vlere prej 100 milion eurosh eshte nje sipermarrje e gjigandit gjerman Lindner Group.

Ales Konstruksion ka qene nenkontraktori per realizimin e punimeve te struktures betonarme, perfshi karpenteri, hedhje betoni dhe punimet e hekurit, per dy nga tre ndertesat e fazes se pare, si dhe per ndertesen teknike aktualisht ne ndertim.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

Tirana Business Park

Investitor:

Subjekti Ndertues:

Vendndodhja:

Siperfaqe ndertimi:

Filloi ndertimin:

Lindner Group, Gjermani;

Tirana Business Park, Shqiperi

Lindner Bulgaria EOOD, Dega Shqiperi

ne Veriperendim te Tiranes

176,500 m2

2013, ne ndertim

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al