Pershkrimi i Projektit

Nje nga ndertesat me te larta te qendres se qytetit, Kulla  TID ka nje siperfaqe totale rreth 46000 m 2 dhe eshte projektuar me 4 kate nentoke dhe 24 kate te siperm.

Me lartesi totale prej 85 m, eshte ndertesa me e larte e zones, dhe eshte pjese e planit urbanistik te qendres se qytetit. Me stilin dhe vecantine e saj, Kulla TID shenon nje arritje jo vetem per Shqiperine dhe Ballkanin, por edhe me gjere.

Ales Konstruksion ka qene nenkontraktori i punimeve te te gjithe struktures se betonit, karpenteri, hedhje betoni dhe punime hekuri.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

KULLA TID, ne qender te Tiranes

Investitor:

Projekues:

Vendndodhja:

Siperfaqe ndertimi:

Filloi ndertimin:

TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMENT

Studio belge, 51N4E

ne qender te Tiranes

46,000 m2

2007, e perfunduar

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al