Pershkrimi i Projektit

Foleja e Gjelbër ofron gjithë cilësitë e nevojshme për të jetuarin në komfortin optimal të një banese. Studiuar me orientimin e ambjenteve për diellëzim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetëm të ambjenteve të banimit por edhe shkallëve e korridoreve të përbashkëta, ndertesa arrin të ofrojë nje standart të ri në vend.

Ales Construction eshte sipermarresi per punimet e struktures karpenteri dhe betonim.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

Foleja e Gjelber, Tirane

Investitor:

Vendndodhja:

FB-ART shpk

Sheshi Rilindja, Tirane

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al