NDERTIM

Me specialitet punimet e strukturave betonarme si karpenteri, hedhje betoni dhe punime te hekurit, qe nga koha e themelimit te shoqerise, Ales Construction ka marre pjese ne disa nga ndertimet me te vecanta te realizuara deri me sot ne Shqiperi, sic do te shihni nga referencat ne vazhdim

LEXO ME SHUME

SHERBIMET TONA

INVESTIM

Qe prej vitit 2010 Ales Konstruksion e ka provuar vehten me sukses edhe si investitor dhe subjekt ndertues, me kater komplekse banimi dhe sherbimi te pefunduar, tre ne Tirane, dhe nje ne Kukes

LEXO ME SHUME

PROJEKTIM

Ales Construction ofron sherbimin e projektimit dhe konsulencen per projekte arktitektonike, interieri, konstruktive, etj

LEXO ME SHUME

RRETH NESH

Ales Construction shpk e filloi aktivitetin si nje kompani ndertimi ne vitin 1999 dhe sot vepron me nje staf te kualifikuar e me eksperience, i cili perbehet nga arkitekte, inxhiniere, ekonomiste, financjere, teknike te specializuar, dhe mesatarisht 150 specialiste e punetore me pervoje ne fushen e ndertimit.

 

Sot pas shumë vitesh ekperience e gjejme vehten mes emrave me aktive ne tregun shqiptar ne investim, ndertim dhe projektim, duke iu pergjigjur kerkesave te klienteve me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi.

Qe prej vitit 2016, Ales Construction e ka zgjeruar aktivitetin jashte kufijve te Shqiperise, me punimet e struktures se Porto Budva, kompleksi me i madh rezidencial dhe tregtar prane bregdetit te qytetit turistik te Malit te Zi, si dhe ne kompanine e re te sapo themeluar ne kryeqytetin e Katarit, Doha.

LEXO ME SHUME

PARTNERET TANE

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

Shqip

English

info@ales.al

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al