Pershkrimi i Projektit

Universiteti Epoka eshte nje nga universitetet me te vleresuar ne rajonin e Ballkanit.

 

QENDRA SOCIALE DHE NDERTESA E DEPARTAMENTIT TE ARKITEKTURES (ESC+DA) me nje siperfaqe rreth 7,000 m2, eshte pjese e kampusit te Universitetit prane Rinasit ne veriperendim te Tiranes. Projekti i kampusit eshte kryer nga Zambak Architects, Turqi.

 

Ales Konstruksion ka qene nenkontraktori per punimet e struktures betonarme te Qendre Sociale dhe Nderteses se Departamentit te Arkitektures, is  dhe te struktures skulpturale te betonit ne hyrjen kryesore te kampusit.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

EPOKA UNIVERSITY

- Investitor: Epoka University

- Koncepti:

Architecture Studio: Zambak Architects, Istanbul

- Interieri

Architecture Studio: CoRDA (Center of Research and Design in Architecture, Epoka University),Tirana

- Ndertimi filloi ne vitin 2013, e perfunduar

info@ales.al

Kontakt

English

Shqip

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al