Project Description

The space looks into the building courtyard, open towards it in all three sides by glazed elements. The interior project takes advantage to the connection with the courtyard that is also used in part as open space of the bar with the glazed element open in all the length during warm days. The main interior element is a series of wooden frames that begin from the outer perimeter columns, continue to the ceiling where the incandescent lamps are integrated, and end in the inside perimeter wall.

Adress: “Teodor Keko” street, Unaza e Re, Ales Complex, first floor - Tirana, Albania.

Home

About Us

Construction

Investment

Design

Certifications

VOLTAZH BAR INTERIOR, TIRANA

- June – October 2016

- Gross area 130 m²

info@ales.al

Contact Us

English

Shqip

QUALITY / CORRECTNESS / SPEED

“Teodor Keko” street, Unaza e Re,

Ales Complex, first floor - Tirana, Albania.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTION - All rights reserved

Designed by

code.al