Pershkrimi i Projektit

Kompleksi 9 katesh ndodhet pergjate rruges Teodor Keko,pjese e Unazes se Madhe te qytetit qe po ndertohet, nje vene kryesore per Tiranen. Ka nje  siperfaqe totale te te dy fazave rreth 30,600 m2 , dhe perbehet nga 9 kate mbi toke dhe 2 kate nentoke.

Ambjentet tregtara jane pozicionuar edhe ne katin e pare nentoke si dhe katin e pare teknik, pervec katit perdhe. Sot, me te gjithe apartamentet e fazes se pare te shitur dhe pothuaj gjithe ambjetet tregtare ne shfrytezim, Ales 2 qendron si shembull i nje objekti te suksesshem si ne aspektin e pozicionit, si ne ate te cilesise bashkekohore.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

ALES 2, KOMPLEKSI I BANIMIT DHE SHERBIMEVE

Investitor:

Subjekti ndertues:

Vendndodhja:

Filloi ndertimin:

Ales Construction

Ales Construction

ne Perendim te Tiranes

2011, e perfunduar

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al