Pershkrimi i Projektit

Aktualisht ndertesa me e larte ne Shqiperi, Kulla 4EVERGREEN ka 6 kate parkim nentoke dhe 25 kate mbi toke, dhe perfshin nje hotel me pamje mbi te gjithe qytetin. Dinamika e volumit te kulles do te theksoje nje objekti unik per qytetin, dhe veshja e fasades do te ruaje lidhjen me traditen lokale.

Ales Konstruksion eshte nenkontraktori per gjithe punimet e struktures betonarme, karpenteri, hedhje betoni dhe punimet e hekurit.

Adresa: Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 Tiranë, Shqipëri.

Home

Rreth Nesh

Ndërtim

Investim

Projektim

Çertifikime

KULLA 4EVER GREEN, ne qender te Tiranes

Investitor:

Projektues:

AL-GI, Tirana

ARCHEA ASSOCIATI, Itali

info@ales.al

Kontakt

CILËSI / KORREKTËSI / SHPEJTËSI

Rruga “Teodor Keko”, Unaza e Re, Kompleksi Ales, Kati 1 - Tiranë, Shqipëri.

info@ales.al

Copyright © 1999-2017 ALES CONSTRUCTIN - Të gjitha të drejtat e rezervuara

Designed by

code.al